Nicoleta Voica - Am văzut nu mă mai vrei

author Nicoleta Voica   7 мес. назад
27,973 views

290 Like   14 Dislike

Nicoleta Voica - Dor mi-a fost bage de tine

Nicoleta Voica - Dor mi-a fost bage de tine Linie melodică și text: Nicoleta Voica Regie, filmare si montaj video: Alin Bagiu Contact - 0742 090523 Toate drepturile rezervate ! Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place adaugă-l la favorite! https://nicoletavoica.ro/ https://www.facebook.com/nicoletavoicaoficial/ https://www.facebook.com/shopnicoletavoica/ https://www.instagram.com/nico_voica/

NICOLETA VOICA -CE FOLOS CA-S FRUNZE VERZI IN FAG

Nicoleta Voica Ce folos ca- s frunze verzi in fag -Agentul VIP 1) Ce folos ca-s frunze verzi in fag, Daca nu pot fi cu cin' m-i drag Ce folos de noptile senine Daca acuma nu mai esti cu mine Refren: Lasa plang si las' sa patimesc Ca n-am stiut pe cine sa iubesc Am crezut ca si tu tii la mine Si acum vad c-a fost doar amagire Nu-i nimic iubite o sa-mi treaca Si poate ne-om mai vedea vreodata S-atunci poate c-am sa ti-o platesc Pentru toate ce le patimesc . 2) Stii cum iti spuneam ca te iubesc Ai ras si ai crezut ca doar glumesc Ai ras si ai crezut ca --i doar o joaca Ai crezut ca poate o sa-mi treaca Refren: Lasa plang si las' sa patimesc Ca n-am stiut pe cine sa iubesc Am crezut ca si tu tii la mine Si acum vad c-a fost doar amagire Nu-i nimic iubite o sa-mi treaca Si poate ne-om mai vedea vreodata S-atunci poate c-am sa ti-o platesc Pentru toate ce le patimesc . 3) Ce folos ca fiorile-nfloresc Daca nu pot fi cu cin' iubesc Ce folos ca viata e frumoasa Daca nu pot sta cu tine-n casa Refren: Lasa plang si las' sa patimesc Ca n-am stiut pe cine sa iubesc Am crezut ca si tu tii la mine Si acum vad c-a fost doar amagire Nu-i nimic iubite o sa-mi treaca Si poate ne-om mai vedea vreodata S-atunci poate c-am sa ti-o platesc Pentru toate ce le patimesc . NU COPIATI SI NU REPOSTATI VIDEOCLIPUL!

Fata Nicoletei Voica apariție rară la TV: ”Îmi place să citesc oamenii după fețe!”

Urmărește LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/S99Lwz Andreea Voica vorbește despre cariera ei muzicală, dar și despre relația cu mama ei. Cântăreața susține că îi place să cânte printre oameni.

Nicoleta Voica și-a găsit sufletul pereche: "Suntem logodiți"

Vezi edițiile complete pe Antena Play: https://goo.gl/7dLjg7 Nicoleta Voica și-a găsit marea dragoste. Profesorul Alin Bagiu, managerul artistei, este sufletul pereche al cântăreței de muzică populară. Abonează-te la canalul nostru: https://goo.gl/5ALPgE Urmăreşte Acces Direct şi pe: Siteul Acces Direct: http://a1.ro/acces-direct/ liveVIDEO şi emisiunea integrală doar pe https://antenaplay.ro/acces-direct Facebook: https://www.facebook.com/accesdirect/ YouTube network: Antena TV Group

Maria Beatrice Bandoiu- Pentru și despre Mării și Marini

La zi onomastica, țin sa va ofer tuturor o urare personalizata. Asa ca, m-am folosit de cântecul Mariei Tănase, "Ma-nsurai dintâia oara" pentru a le face o dedicație doamnelor, iar pentru domni am apelat la repertoriul unei alte mari Mării, Maria Lataretu și am ales un cântec mai puțin cunoscut, "Marinică, Marinică". Ambele sunt cântece satirice, asa ca sper sa va ducă zâmbetul pe buze. Un sincer și din suflet "La mulți ani"! Maria-Beatrice Băndoiu: "Sunt din Gorj, frumosul ținut al marelui nostru sculptor Constantin Brâncuși, dar și al privighetoarei nepreche, așa cum era supranumită celebra Maria Lătărețu, una dintre cele mai bune voci pe care Gorjul le-a dat. Cânt de când mă știu, dar folclor în special.”Maria Beatrice Băndoiu a început studiile muzicale la 12 ani, urmând cursurile Școlii Populare de artă în paralel cu Școala generală, iar mai apoi cu Colegiul Național „Spiru Haret”, unde a absolvit secția de matematică-informatică intensiv. În 2014 a absolvit cursurile Universității Naționale de muzică din București, la secția Pedagogie muzicală, iar actualmente este studentă în anul II de master la secția Educație muzicală contemporană, a aceleiași instituții.Este cea mai tânără câștigătoare a Trofeului Festivalului Maria Lătărețu în 2008 și a premiului I la Festivalul Mamaia, tot în 2008.A realizat imprimări cu Orchestra Lăutarii, Orchestra Radio și Orchestra „Doina Gorjului”. 2005 Marele premiu la Festivalul Național de Folclor „De ispas la Năsăud”, secțiunea copii, Bistrița Năsăud. 2006 Trofeul pentru cel mai bun solist vocal la Festivalul internațional de folclor „Așa-i jocul pe la noi”, Arad;Marele Premiu la Festivalul Național de Folclor „Ponoare, Ponoare”, Mehedinți;Marele Premiu la Festivalul Național de folclor „Dor de cânt românesc”, Constanța.2007 Premiul II la Concursul „Mândre-s cântecele noastre”, București;Premiul III la Festivalul „Doină, doină, cântec dulce”, Suceava;Mențiune la Festivalul „La curțile dorului”, Timiș.2008 Premiul II la Festivalul Național de Folclor „Mariana Drăghicescu”, Timișoara;Marele Premiu la Festivalul Național de Folclor „Ion Albeșteanu”, Slobozia;Marele Premiu la Festivalul Național de Folclor „Maria Lătărețu”, Gorj;Premiul I la Festivalul cântecului și dansului Mamaia, Constanța;Marele premiu la Festivalul Național de Folclor „De ispas la Năsăud”, secțiunea adulți, Bistrița-Năsăud ;Premiul III la Festivalul de muzică francofonă „Chants, sons sur scene”, Baia Mare;Premiul I la Festivalul județean „Pe fir de baladă”, Târgu-Jiu ;Premiul I la Festivalul Național de Folclor „Elena Roizen”, Constanța;Premiul „Ștafeta de aur” la Concursul „Eu mi-SS mândră-n sat”, București.

Nicoleta Voica - Am văzut nu mă mai vrei
Linie melodică și text: Nicoleta Voica
Regie, filmare si montaj video: Alin Bagiu
Contact - 0742 090523
Toate drepturile rezervate !
Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place adaugă-l la favorite!
https://nicoletavoica.ro/
https://www.facebook.com/nicoletavoicaoficial/
https://www.facebook.com/shopnicoletavoica/
https://www.instagram.com/nico_voica/

Comments for video: