Huwelijksaanzoek op terras verpest door jongens: 'Ik vind dit goor'

author WNL   8 мес. назад
811,068 views

5,203 Like   505 Dislike

Hufterproof 29-1-2018

Truus is hufterproof

Hufterproef: Kapper weigert moslim te knippen

Pregnancy PRANK on Boyfriend GOES HORRIBLY WRONG!

Please SUBSCRIBE, Like, Comment and SHARE! Music: https://www.youtube.com/watch?v=3jKb5jwBqrc Instagram: @whealthbyslaiman Facebook: https://www.facebook.com/WhealthbySlaiman Twitter: @whealthslaiman Snapchat: @whealthslaiman Mail Address: PO Box 988, Toowong DC, QLD 4066, Australia.

Zou je liegen voor het geluk van een ander? | Mensenkennis

Zijn mensen bereid om voor een ander te liegen als het om vreemdgaan gaat? Winston Gerschtanowitz test de kennis van Nicolien Sauerbreij en Nick Schilder. Mensenkennis is elke dinsdag om 20.30u te zien bij SBS6. Bekijk alle afleveringen op de website: www.sbs6.nl/mensenkennis. ABONNEER op SBS6 voor meer video's: http://bit.ly/2qiTx8c. BEKIJK OOK eens de playlist van Mensenkennis: http://bit.ly/2x99Jw4 VOLG SBS6 op social media! Facebook | http://bit.ly/2qngtRA Instagram | http://bit.ly/2pN3veY Twitter | http://bit.ly/2qj08zC Snapchat | sbs6nl OVER Mensenkennis In deze humoristische spelshow test presentator Winston Gerschtanowitz de mensenkennis van bekende Nederlanders. Hoe reageren mensen op verschillende situaties? Zou jij een snackbar binnenstappen waar net een motorbende zit te lunchen, bied je een kind van 14 een vuurtje aan? Dat en nog veel meer vragen we wekelijks aan onze bekende gasten in Mensenkennis. Iedere week gaan andere BN’ers in de studio met elkaar de strijd aan en aan het einde van de uitzending blijkt wie de meeste Mensenkennis heeft.

'MAG IK EVEN UITPRATEN'? - Peter R. de Vries krijgt ruzie aan tafel met jongere

Bron: http://www.ntr.nl/De-Nieuwe-Maan/190 https://www.facebook.com/DeNieuweMaan/ "De Nieuwe Maan" - Ruim drie kwart van de mensen met migratieachtergrond blijkt niet te gaan stemmen. Allochtonen schijnen geen vertrouwen meer te hebben in de politiek. Gasten: Peter R. de Vries, Des Balentien, Cemil Yilmaz, Vincent Patty a.k.a. Jiggy Djé, Younes Ouaali, Nora el Abdouni

Comments for video: