Lavinia Goste - Inimioara cu dor mult (Videoclip oficial)

author Lavinia Goste   3 год. назад
7,116,257 views

15,444 Like   1,552 Dislike

Lavinia Goste - M-o muscat badea de buza (Videoclip oficial)

Lavinia Goste interpretand melodia "M-o muscat badea de buza" alaturi de Orchestra Nationala Valahia - dirijor Marius Zorila Muzica: Lavinia Goste, Marius Zorila Text: Lavinia Goste Studioul: Marius Zorila & Folcloor Production Regie: Anthony Icuagu Scenariu: Andrei Leonte Make-up & Hair: Ioana Filip by Noblesse Baia Mare Cei care doresc sa difuzese acest videoclip, sunt rugati sa ne contacteze: https://www.facebook.com/laviniagostesimariuszorila/ www.goste-zorila.ro Lavinia Goste, o fata frumoasa din Codrii Satmarului, tanara, stralucitoare si talentata, da sens, nuante, fiecarui cantec, gata in orice clipa sa reverse asupra publicului ascultator cele mai subtile si profunde sentimente care sa ajunga la inimile spectatorilor. Lavinia Goste nu abordeaza muzica populara pe cai lăturalnice, neconforme cu adevarul folcloric, ci acorda maxima atentie respectarii filonului autentic si, cu maiestrie, reuseste sa dea valoare melodiei prezentate. Stie sa se adreseze tuturor si, parca, fiecaruia in parte. Transmite, prin cantecul ei, un gand pentru oricine o asculta, o urmareste. Harul Laviniei Goste transpare prin prospetimea interpretarii. Avand un ton amplu, generos, cu entuziasmanta stapanire a tehnicii vocale, cu o voce luminoasa si calda, gratia este naturală, iar aprecierile sunt pe masura, Lavinia Goste marcheaza, in muzica populara romaneasca, un moment sensibil, conturat de discursul muzical impecabil. Toate drepturile producătorului și autorului sunt rezervate. Utilizarea neautorizată acestei înregistrări prin copiere, împrumut, prezentare publică sau trasmitere radio si TV este strict interzisă și se pedepsește conform legii.

Lavinia Goste - M-a gasit dragostea-n viata

Text si Muzica: Lavinia Goste Orchestratie: Marius Zorila Acompaniaza: Orchestra Nationala Valahia Mixaj: Catalin Muresian Studioul: Marius Zorila & Folcloor Production Video: Stefan Mirea www.goste-zorila.ro Pentru concerte: 0743 280 148 https://www.instagram.com/laviniagoste/ https://www.facebook.com/lavinagostemariuszorila/ Piesa ”M-a găsit dragostea în viață” a plecat de la o piesă populară românească la care au fost adăugate ușoare influențe sârbești, pentru a aduce o savoare de bucurie și voie bună, păstrând însă filonul autentic românesc! E o piesă de suflet, la care s-a lucrat intens, până la cele mai mici detalii și care, cu siguranță, se va auzi la toate nunțile și petrecerile de anul acesta. Piesa ”M-a găsit dragostea în viață” este însoțită de un clip inedit pentru că reecreaza un concert live cu orchestra. Alături de Lavinia Goste, pe scenă, ca și în viață, este Marius Zorilă, dirijorul Ochestrei Naționale Valahia, cea mai prestigioasă orchestra a momentului, formată din muzicieni talentați, recunoscuți în țară și în străinătate. Lavinia Goste este una dintre cele mai bune voci ale folclorului românesc care poate trece cu ușurință de la piese tradiționale românești la piese de café-concert sau de la canto clasic la romanțe, datorită unui timbru vocal excepțional. Lavinia Goste a crescut înconjurată de cântecele și tradițiile românești. În copilărie asculta fascinată piesele pline de învățăminte ale părințiilor ei, adunate de prin satele ardelene. Iubirea pentru tradițiile autentice românești și dorința de a o împărtăși cu generațiile viitoare, au făcut din Lavinia, în afară de o cântăreață magistrală, și autor prolific de cântece tradiționale românești. Pornind de la materialele etnografice și folclorice existente, Lavinia, ca un adevărat culegător de folclor, le-a îmbogătit cu texte păstrate de bătrânii satului pe cale orală, dându-le o aură modernă, păstrând însă filonul autentic tradițional și contribuind la paginile moderne ale istoriei folclorului românesc. În acest cantec ”M-a găsit dragostea în viață”, vocea dulce a Laviniei se împletește magistral cu suportul instrumental oferit de Orchestra Naţională “Valahia” dirijata cu maiestrie de Marius Zorilă. 1.Bade badisorul meu Dragul meu sufletul meu Ai cerut pita cu nuci Eu ti-am dat buzele dulci Ai cerut pita cu miere Eu ti-am dat buzele mele. Ref: Floare rara floare-albastra M-a gasit dragostea-n viata M-a gasit si s-a-mplinit Si de-atunci n-am suferit. 2.De cand suntem laolalta Purtam dragoste curata Si ne-o fost sortit asa Sa ne lege dragostea Tu in ochi porti dragostea Si-i ca mierea gura ta Pentru mine -ai fost facut Si nu vreau nimic mai mult 3.Doamne cat ar fi de bine Sa traiesc in veci cu tine In dumbrava deasa verde Unde urma ni-i se pierde Sa sedem la umbra deasa Pe ierbuta de matasa Eu as fi a ta regina Viata mea ar fi senina.

Oana Elena Venţel şi Ionuţ Fulea - Când era ca să-mi petrec (@Vedeta populară)

Moment din prima ediţie a sezonului 2 Vedeta populară, difuzată pe 29 aprilie la TVR1. Acompaniază Orchestra Naţională „Valahia", dirijor Marius Zorilă. Momente din emisiune găsiţi pe canalul nostru de YouTube https://goo.gl/fRjCZw http://www.facebook.com/fantvr1 http://www.tvr.ro http://www.tvrplus.ro http://youtube.com/TVRcanaluloficial

Lavinia Goste - Rau ma dor ochii ma dor ETNO

www.goste-zorila.ro

Stefan Muntenaș & Ilie și Paul Pașca - Am un foc la inimioară

Contactati formatia Ilie & Paul Pasca : 0744 705 633 . Vizitati pagina de facebook a artistului Ilie Pasca : https://www.facebook.com/iliepasca.arad/ . Orchestratie : Studio Sonic Oradea - 0745996276 . Locatie: Sala de evenimente Bella Foresta - Arad - Vladimirescu . Atentie !!!! Acest videoclip nu poate fi descarcat si incarcat pe alte canale youtube , decat cu permisiunea intepretului pentru coloana sonora si a Atmosphere Studio pentru imagine . Atmosphere Studio isi rezerva dreptul de autor asupra imaginilor prezentate in acest clip .

“Inimioara cu dor mult” este o piesa lirica, puternic emotionala, care exprima dragostea in multiple aspecte si valente ale ei:
dragoste de cuplu indepartat, dragoste de tara, iubire de traditii si
obiceiuri care ne definesc, dragoste pentru ceea ce facem, autenticitate.
Videoclipul este realizat in intregime, de la concept la executie, cu o echipa romaneasca de profesionisti care a garantat rezultate la standarde fara precedent in folclorul romanesc.
El reprezinta doar un prim pas dintr-o suita de povesti in care se vor regasi numeroase categorii de public. Cu fiecare “poveste” in plus, Lavinia si Marius vor incerca sa se depaseasca pe ei insisi prin profesionalism si creativitate.

Lavinia Goste, o fată frumoasă din Codrii Sătmarului, tânără, strălucitoare şi talentată, da sens, nuanțe, fiecărui cântec, gata în orice clipă să reverse asupra publicului ascultător cele mai subtile şi profunde sentimente care să ajungă la inimile spectatorilor. Lavinia Goste nu abordează muzica populară pe căi lăturalnice, neconforme cu adevărul folcloric, ci acordă maximă atenție respectării filonului autentic şi, cu măiestrie, reuşeşte să dea valoare melodiei prezentate.
Aplauze pentru Lavinia ! şi ele nu se datorează doar tinereţii sau prezenţei scenice, ci a reprezentației plină de dinamism şi culoare, interpretării fără cusur, oferind publicului un spectacol extraordinar.
Nu ştiu persoane care s-o cunoască şi să n-o îndrăgească. Știe să se adreseze tuturor și, parcă, fiecăruia în parte. Transmite, prin cântecul ei, un gând pentru oricine o ascultă, o urmăreşte. Harul tinerei Lavinia Goste, transpare prin prospețimea interpretării. Având un ton amplu, generos, cu entuziasmantă stăpânire a tehnicii vocale, cu o voce luminoasa si calda, grația este naturală, iar aprecierile sunt pe măsură, Lavinia Goste marchează, în muzica populară românească, un moment sensibil, conturat de discursul muzical impecabil. Lavinia Goste reuşeşte să decanteze, în versiuni superbe, un material folcloric excepţional ce îmbină, în mod armonios, autenticitatea și creativitatea.
In acest cantec “Inimioara cu dor mult” vocea dulce a Laviniei pluteşte angelic peste suportul instrumental oferit de Orchestra Naţională “Valahia” dirijata cu maiestrie de Marius Zorila.


Toate drepturile producătorului și autorului sunt rezervate. Utilizarea neautorizată acestei înregistrări prin copiere, împrumut, prezentare publică sau trasmitere radio si TV este strict interzisă și se pedepsește conform legii.
Cei care doresc sa difuzese acest videoclip, sunt rugati sa ne contacteze:

https://www.facebook.com/laviniagostesimariuszorila
www.goste-zorila.ro
Muzica: Lavinia Goste
Orchestratie: Marius Zorila
Acompaniament: Orchestra Nationala Valahia
Studio: Marius Zorila & Folcloor Production
Scenariu si regie: Alexandru Borundel

Comments for video: