Lavinia Goste - Inimioara cu dor mult (Videoclip oficial)

author Lavinia Goste   3 год. назад
7,696,108 views

17,005 Like   1,764 Dislike

Lavinia Goste - M-o muscat badea de buza (Videoclip oficial)

Lavinia Goste interpretand melodia "M-o muscat badea de buza" alaturi de Orchestra Nationala Valahia - dirijor Marius Zorila Muzica: Lavinia Goste, Marius Zorila Text: Lavinia Goste Studioul: Marius Zorila & Folcloor Production Regie: Anthony Icuagu Scenariu: Andrei Leonte Make-up & Hair: Ioana Filip by Noblesse Baia Mare Cei care doresc sa difuzese acest videoclip, sunt rugati sa ne contacteze: https://www.facebook.com/laviniagostesimariuszorila/ www.goste-zorila.ro Lavinia Goste, o fata frumoasa din Codrii Satmarului, tanara, stralucitoare si talentata, da sens, nuante, fiecarui cantec, gata in orice clipa sa reverse asupra publicului ascultator cele mai subtile si profunde sentimente care sa ajunga la inimile spectatorilor. Lavinia Goste nu abordeaza muzica populara pe cai lăturalnice, neconforme cu adevarul folcloric, ci acorda maxima atentie respectarii filonului autentic si, cu maiestrie, reuseste sa dea valoare melodiei prezentate. Stie sa se adreseze tuturor si, parca, fiecaruia in parte. Transmite, prin cantecul ei, un gand pentru oricine o asculta, o urmareste. Harul Laviniei Goste transpare prin prospetimea interpretarii. Avand un ton amplu, generos, cu entuziasmanta stapanire a tehnicii vocale, cu o voce luminoasa si calda, gratia este naturală, iar aprecierile sunt pe masura, Lavinia Goste marcheaza, in muzica populara romaneasca, un moment sensibil, conturat de discursul muzical impecabil. Toate drepturile producătorului și autorului sunt rezervate. Utilizarea neautorizată acestei înregistrări prin copiere, împrumut, prezentare publică sau trasmitere radio si TV este strict interzisă și se pedepsește conform legii.

Ramona Fabian si Marcel Avram - Beat ca paru mi-e barbatu

Nastacuta Iuga - Mai zi-mi cetera un ceas

album "mai zi-mi cetera un ceas"

Marina - Geaba sunt copil sărac

Marina - Geaba sunt copil sărac

Nicu Novac si Florin Ionas - Generalul - Am avut o viata

Slagarul ,, Am avut o viata`` interpretat de artistul de muzica populara din Banat Nicu Novac, este un brau banatean compus de Florin Ionas Generalul, este dedicat tuturor acelora care au trecut prin viata si n-au incaruntit degeaba. Tel: 0744 832 899/ 0747 960 911

“Inimioara cu dor mult” este o piesa lirica, puternic emotionala, care exprima dragostea in multiple aspecte si valente ale ei:
dragoste de cuplu indepartat, dragoste de tara, iubire de traditii si
obiceiuri care ne definesc, dragoste pentru ceea ce facem, autenticitate.
Videoclipul este realizat in intregime, de la concept la executie, cu o echipa romaneasca de profesionisti care a garantat rezultate la standarde fara precedent in folclorul romanesc.
El reprezinta doar un prim pas dintr-o suita de povesti in care se vor regasi numeroase categorii de public. Cu fiecare “poveste” in plus, Lavinia si Marius vor incerca sa se depaseasca pe ei insisi prin profesionalism si creativitate.

Lavinia Goste, o fată frumoasă din Codrii Sătmarului, tânără, strălucitoare şi talentată, da sens, nuanțe, fiecărui cântec, gata în orice clipă să reverse asupra publicului ascultător cele mai subtile şi profunde sentimente care să ajungă la inimile spectatorilor. Lavinia Goste nu abordează muzica populară pe căi lăturalnice, neconforme cu adevărul folcloric, ci acordă maximă atenție respectării filonului autentic şi, cu măiestrie, reuşeşte să dea valoare melodiei prezentate.
Aplauze pentru Lavinia ! şi ele nu se datorează doar tinereţii sau prezenţei scenice, ci a reprezentației plină de dinamism şi culoare, interpretării fără cusur, oferind publicului un spectacol extraordinar.
Nu ştiu persoane care s-o cunoască şi să n-o îndrăgească. Știe să se adreseze tuturor și, parcă, fiecăruia în parte. Transmite, prin cântecul ei, un gând pentru oricine o ascultă, o urmăreşte. Harul tinerei Lavinia Goste, transpare prin prospețimea interpretării. Având un ton amplu, generos, cu entuziasmantă stăpânire a tehnicii vocale, cu o voce luminoasa si calda, grația este naturală, iar aprecierile sunt pe măsură, Lavinia Goste marchează, în muzica populară românească, un moment sensibil, conturat de discursul muzical impecabil. Lavinia Goste reuşeşte să decanteze, în versiuni superbe, un material folcloric excepţional ce îmbină, în mod armonios, autenticitatea și creativitatea.
In acest cantec “Inimioara cu dor mult” vocea dulce a Laviniei pluteşte angelic peste suportul instrumental oferit de Orchestra Naţională “Valahia” dirijata cu maiestrie de Marius Zorila.


Toate drepturile producătorului și autorului sunt rezervate. Utilizarea neautorizată acestei înregistrări prin copiere, împrumut, prezentare publică sau trasmitere radio si TV este strict interzisă și se pedepsește conform legii.
Cei care doresc sa difuzese acest videoclip, sunt rugati sa ne contacteze:

https://www.facebook.com/laviniagostesimariuszorila
www.goste-zorila.ro
Muzica: Lavinia Goste
Orchestratie: Marius Zorila
Acompaniament: Orchestra Nationala Valahia
Studio: Marius Zorila & Folcloor Production
Scenariu si regie: Alexandru Borundel

Comments for video: