Michael en Naomi vlog 1 2018

author Michael en Naomi van der plas   2 нед. назад
196,293 views

1,945 Like   504 Dislike

WEGMISBRUIKERS 2017- MOTORAGENT LAAT IEMAND ZONDER RIJBWEIJS GAAN

Pregnancy PRANK on Boyfriend GOES HORRIBLY WRONG!

Please SUBSCRIBE, Like, Comment and SHARE! Music: https://www.youtube.com/watch?v=3jKb5jwBqrc Instagram: @whealthbyslaiman Facebook: https://www.facebook.com/WhealthbySlaiman Twitter: @whealthslaiman Snapchat: @whealthslaiman Mail Address: PO Box 988, Toowong DC, QLD 4066, Australia.

Dave Roelvink bij Jensen 2006

michael en naomi tussenvlog

michael en Naomi van der plas | tussenvlog rit Lloret tot torremolinos

Het beste van Peter R de Vries | 19 dec '10 | S17 A8 [2/5]

Jubileum-uitzending | Peter R de Vries | 19 december 2010 | Seizoen 17, aflevering 8 De hele uitzending: http://www.youtube.com/playlist?list=PL24665FC0F5F8591C Jubileum-uitzending zondag 19 december: Terugblik op roemruchte verborgen camera-acties Het vijftiende seizoen van Peter R. de Vries, misdaadverslaggever sloten we zondagavond spectaculair af met een unieke terugblik op de meest roemruchte verborgen camera-klassiekers die ons programma in de loop der jaren heeft uitgevoerd. Peter mag worden beschouwd als één van de pioniers op het gebied van journalistiek gebruik van de verborgen camera. Hoogtepunt daarin was de actie waarin Joran van der Sloot in een auto tot een bekentenis werd gebracht in de verdwijningszaak van Natalee Holloway. De uitzending trok 7.2 miljoen kijkers, de reportage werd over de hele wereld uitgezonden en Peter sleepte er zelfs een internationale Emmy Award mee in de wacht. Onthullende en amusante tv Maar de afgelopen vijftien jaar werd dit wapen veel vaker door ons programma ingezet en dat leidde tot onthullende, vaak schokkende, maar ook wel zeer amusante televisie. Oplichters, fraudeurs, afpersers, moordenaars, pedofielen, geweldplegers en nepgenezers werden voor het oog van de verborgen camera ontmaskerd. Maar ook manipulerende overheidsdiensten konden er op rekenen dat hun daden in het geheim werden vastgelegd. We zien zondag dat in de eerste aflevering van Peter R. de Vries, in 1995, al de verborgen camera werd ingezet om een geruchtmakende paspoortfraude op Curaçao vast te leggen. Daarmee was de toon gezet voor de daarop volgende jaren. De verborgen camera-acties van ons programma hebben het afgelopen decennium school gemaakt in de televisiewereld. Elke actualiteitenrubriek of consumentenprogramma maakt er tegenwoordig gebruik van. 'Specialiteit van het huis' Peter over zijn jubileum: 'Het is bijzonder dat we vijftien jaar op de buis zijn. Toen ik eraan begon gaf ik mezelf hooguit 3 jaar. We hebben natuurlijk vooral naam gemaakt met onderzoeken en oplossen van vastgelopen moordonderzoeken en gerechtelijke dwalingen, maar de verborgen camera-actie is in die vijftien jaar toch 'een specialiteit van het huis' gebleven, waar door ons allemaal met veel geestdrift aan wordt gewerkt. De voortschrijdende techniek heeft ons daarbij ontzettend geholpen, maar kernpunt blijft toch durf en inventiviteit'.

Michael en Naomi zijn allebei wel een beetje lijp, dol op elkaar en vullen elkaar goed aan. Mike heeft levenservaring en drie kids, Naomi is een jonge dame die weet wat ze wil. In deze eerste vlog zie je allerlei aspecten van ons leven. Het was veel moeilijker dan we dachten maar wel geinig om te doen. Daarom gaan we nog meer vlogs maken en hopen dat jullie met plezier kijken. Tot de volgende keer! Mike & Naomi

Comments for video: