Un bloc întreg sub teroare! Administratorul Vișinescu, pedepse crunte pentru locatari

author In Puii Mei   3 год. назад
2,659,000 views

19,921 Like   1,273 Dislike

Miliţianul Vișinescu primește o nouă misiune! Torționarul face ordine în căminul de studenți

Alexandru Vișinescu nu are o clipă de liniște. Trebuie să rezolve multe probleme care apar într-un cămin studențesc, acolo unde a fost numit un soi de pedagog. Abonează-te la canalul nostru: https://goo.gl/CwvuQn Urmăreşte În puii mei! şi pe: Siteul În puii mei: http://a1.ro/in-puii-mei/ liveVIDEO şi emisiunea integrală doar pe https://www.antenaplay.ro/in-puii-mei Facebook: https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1 YouTube network: Antena TV Group

Momente WTF surprinse de cameră..Ep.4

În conformitate cu secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din 1976, se acordă o "utilizare corectă" în scopuri precum critica, comentariul, raportarea știrilor, predarea și cercetarea. Utilizarea corectă este o utilizare permisă de statutul de drept de autor, care altfel ar putea fi încălcat ". NU dețin materialele video și toate creditele aparțin proprietarilor. Clip-urile prezentate au strict caracter educational.

Top 15 tipuri de elevi! De la elevul care cere ajutorul şi până la elevul model

Vezi ediția integrală pe AntenaPlay: http://goo.gl/rl4hRm Toate categoriile de elevi sunt strânse într-un top de zile mari.

11 metode pentru a lua BAC-ul atunci cand ai invatat doar un singur subiect

Ce faci atunci cand stii doar un subiect la examenul de BAC?

Mega Tsunami (scenes from the film - Haeundae 2009) 1080p

Haeundae 2009

Vezi ediția integrală pe AntenaPlay: http://goo.gl/rl4hRm

A stat la pândă și n-a scăpat pe nimeni din ochi. Administratorul Alexandru Vișinescu a speriat locatarii blocului, după ce a încercat să se impună printr-un comportament agresiv. Dacă unii se ascundeau și încercau să scape de el, alții au vrut să-i intre în grații.

Comments for video: