Teodora Birsan - Trei Frumoase Surioare 2018 (Videoclip HD)

author Teodora Birsan Oficial   7 мес. назад
1,190 views

15 Like   0 Dislike

Pentru toti fratii din lume

Diamanta Paterau - Omule care ai frate. Muzica populara pentru toti fratii din lume.

Viorel Mahu - Impacati-va frati si surori

Versuri & muzica: Viorel Mahu Orchestratie: Ion Timoti / Dragii mei Anatol si Marina Raiu,eu va multumesc din suflet pentru spriginul acestei creatii ''Impacati-va frati si surori"atit financiar cit si sufleteste! Bunul dumnezeu sa va aiba in paza si sa va aduca in dar multa sanatate si binecuvintarea lui.Va multumesc din suflet!

Maria Constantin Frate si doua surori

Maria Constantin Contact | 0759.010.055 sau 0721.78.48.48 https://www.facebook.com/mariaconstan... "Abonati-va acum pentru noutati!" Dacă doriţi un spectacol cu Maria Constantin la nunta d-voastră sau pentru organizarea unui spectacol în aer liber,a unei petreceri private, botez,campanii electorale cât şi zilele oraşului, puteţi să mă contactaţi la numerele de telefon afişate mai jos; 0759.010.055 sau 0721.78.48.48 adresa de email:contact@mariaconstantin.ro

KRONOS - Cantec pentru parinti. (SPIROS GALATI)

Toate drepturile de autor rezervate S.c. Spiros S.r.l. Nu copiati si repostati acest material pentru ca va fi sters !!! ABONATI-VA PENTRU MAI MULTE NOUTATI !!!!! https://www.youtube.com/user/SpirosGalati https://www.facebook.com/spiros.galati Doar aici gasiti cele mai noi videoclipuri cu muzica de petrecere, populara si manele !!!! Accesati linkul de mai sus !!!!

Teodora Birsan - Trei Frumoase Surioare 2018 (Videoclip HD)
Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place adaugă-l la favorite!
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
Va ofer spre auditie muzica interpretata de mine cum ar fi :
- Muzica Populara
- Muzica de petrecere , hore ,sarbe
- Muzica de ascultare

Comments for video: