Carmen de la Salciua - Mama unde esti te strig (oficial video) 2018

author Nek Music Tv   5 мес. назад
12,793,458 views

65,494 Like   5,872 Dislike

DENISA - Ochii rosii de lacrimi (VIDEO OFICIAL 2015)

DENISA - Am ochii rosii de lacrimi Album: N/A Download: - in curand - © & (P) BIG MAN Romania (BIG MAN AUDIO SRL) http://www.bigman.ro Muzica si text: Marius de la Focsani Orchestratie: 2-10 Production Big Man Online: - facebook: http://www.facebook.com/bigman.ro - Twitter: https://twitter.com/BigMan_Ro Licensing/Contact/Booking/Marketing: - audio @ big-man.ro - (+40) 031.805.2498 - (+40) 0764.80.80.90 Lyrics: -lipsa versuri- © & (P) BIG MAN Romania (BIG MAN AUDIO SRL) http://www.bigman.ro Big Man Online: - facebook: http://www.facebook.com/bigman.ro - Twitter: https://twitter.com/BigMan_Ro Licensing/Contact/Booking/Marketing: - audio @ big-man.ro - (+40) 031.805.2498 - (+40) 0764.80.80.90 Lyrics: -lipsa versuri-

Nicolae Guta - As suna-o - manele de dragoste

http://www.amma.ro nicolae guta as suna-o - manele vechi de dragoste manele de dragoste As ierta-o dar poate gresesc, As suna-o dar nu indraznesc, Vorbele spuse la cearta, M-au ranit inca o data, Nu pot sa le sterg din minte, Chiar daca sunt doar cuvinte! As ierta-o dar poate gresesc, As suna-o dar nu indraznesc, De la mine am sa las, Si-am sa fac eu primul pas, Chiar daca n-am gresit eu Am sa fac pe placul tau!! De la mine am sa las, Si-am sa fac eu primul pas, Chiar daca n-am gresit eu Am sa fac pe placul tau!! Te-am sunat sa-ti spun ca te iubesc, Dar nu mi-ai raspuns si-am inteles, Ca nu mai vrei sa-mi vorbesti, Nu stiu la ce te gandesti, Stiu ca ai orgoliul mare, Vrei tot eu sa-ti cer iertaree! Te-am sunat sa-ti spun ca te iubesc, Dar nu mi-ai raspuns si-am inteles, De la mine am sa las, Si-am sa fac eu primul pas, Chiar daca n-am gresit eu Am sa fac pe placul tau!! De la mine am sa las, Si-am sa fac eu primul pas, Chiar daca n-am gresit eu Am sa fac pe placul tau!! De la mine am sa las, Si-am sa fac eu primul pas, Chiar daca n-am gresït eu Am sa fac pe placul tau!!(x2)

LUCIAN SEREȘ-PETRECERE LIVE-CRISTI & ANDRADA-1-2017

LUCIAN SEREȘ-PETRECERE LIVE-CRISTI & ANDRADA-1-2017 (c) Lucian Seres-0744 761 846 (c) Kreative FotoVideo Oradea-0744204080 Aceste materiale video sunt o producție proprie Kreative FotoVideo Oradea. DREPTURILE privind IMAGINEA; SUNETUL și MONTAJUL , aparțin STRICT!!! echipei Kreative FotoVideo -Oradea. FILMĂRILE SUNT FĂCUTE LA UN EVENIMENT PRIVAT ȘI SUNT POSTATE PE YOUTUBE CU ACORDUL PERSOANEI CARE A ORGANIZAT ACEL EVENIMENT !!! Numărul de telefon, a fost afișat și ca să fie apelat, în vederea comunicării directe și deschise cu toți cei interesați de acest lucru. Așa că dragi prieteni din mediul virtual, dacă aveți ceva de spus sau de menționat , FOLOSIȚI METODA BĂRBĂTEASCĂ-SUNAȚI ȘI VORBIȚI SINCER și DESCHIS!!! Nu copia și nu reposta materialul, dacă îți place videoclipul dai un like și un Share pe Facebook , ori îl adaugi la Favorite!!! ATENȚIE ! Nu copiați si repostați pe alte canale de youtube materiale de pe contul Kreative FotoVideo pentru că vor fi șterse și riscați închiderea contului !!!

Carmen de la Salciua - Asa trece viata asta [oficial audio]

Muzica si text Carmen de la Salciua Popular Tv Romania un canal Nek Music Production

Ion Paladi - Bine-i șade mesei mele / Foaie verde și un chiper (Orchestra Lăutarii)

Aboneaza-te la canalul meu de youtube: https://goo.gl/KHKAud "Bine-i șade mesei mele" "Foaie verde si un chiper" - din concetul ''Dorul Basarabiei'' din 17 noiembrie 2016, Sala Palatului, București. Contactele sunt valabile pentru concerte si petreceri private! Pagina oficiala facebook - ION PALADI: https://www.facebook.com/paladi.ion84 http://ionpaladi.md http://ionpaladi.ro Republica Moldova: +37369360019 România: +40755588995 ©&℗ 2013 Ion Paladi Toate drepturile producătorului și autorului sunt rezervate. Utilizarea neautorizată acestei înregistrări prin copiere, împrumut, prezentare publică sau trasmitere radio si TV este strict interzisă și se pedepsește conform legii. Pentru posturile TV, care vor să difuzese acest spectacol, va rugăm să ne contactati la contactele de mai sus. Organizatori - Spectacol - "Sens Music" Productie Video: Oleg Butnaru Canal de youtube administrat de BrandTube Romania: www.brandtube.ro

http://itunes.apple.com/album/id1417807341?ls=1&app=itunes
Subscribe to NekMusic:http://www.youtube.com/user/nekmusicproduction

Muzica Carmen de la Salciua
Text Carmen de la Salciua
Orchestratie Nek Music
Video Nek Video

#mamaundeestitestrig #carmendelasalciua
NekMusic online
https://www.youtube.com/user/nekmusicproduction
https://www.facebook.com/nekmusicproduction
http://www.nekmusic.ro/

Nek Music Production ® . Contact:nekmusic.ro@gmail.com
Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si poate fi raportat oricand la Youtube.

All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel.

Comments for video: