Wolter kroes Videoclip opnames

author Jaydah & Djaiony Patuel   2 мес. назад
230 views

13 Like   0 Dislike

Wolter Kroes over zijn zoenende dochter: 'Het was net een droogmolen.' | Zo vader, zo dochter - &C

Wolter Kroes en zijn dochter Pamela zitten op de praatstoel. Zodra de twee beginnen met kletsen, is het overduidelijk dat deze gezelligeidsdieren bloedverwanten van elkaar zijn. Naar eigen zeggen vertelt Wolter zijn dochter eigenlijk alles, maar is dat echt zo? In Zo vader, zo dochter blijft geen vraag onbeantwoord. ABONNEER je nu GRATIS op &C: https://bit.ly/2EwOXqt Meer &C? Volg ons ook op social: Facebook: https://www.facebook.com/andcbook/ Instagram: https://www.instagram.com/andcgram/ Check onze website: https://www.andc.tv/ En download onze app: - App Store IOS: http://bit.ly/AndCApp - Play Store Android: http://bit.ly/AndCPlayStore &C is het mediamerk van Chantal Janzen. Op dit kanaal zie je alle video's van Chantal, openhartige interviews en series met bekende Nederlanders en nog veel meer amuserende content. Meer zien? ga dan naar onze website www.andc.tv

Wolter Kroes - Altijd Blijven Lachen ( officiële video)

Altijd Blijven Lachen is te beluisteren en te downloaden via: Spotify : https://spoti.fi/2u1yB6A ITunes : https://apple.co/2KNt0dY Google Play: https://play.google.com/store/music/album?id=Br22fomiv7w2oj72mb3gxlnzyhi&tid=song-T3eytftzajoz5zyqc4hhp7efdae Je kan mij ook volgen op: https://www.facebook.com/wolter.kroes1 https://twitter.com/wolterkroes1 https://instagram.com/wolter_kroes Boekingen via Tribe Boekingen: http://bit.ly/2D0jcWV Songtekst: Altijd Blijven Lachen Het leven is niet altijd zonnig geweest Ook ik heb mijn portie gehad Er was ooit een tijd toen was alles een feest We dronken tot diep in de nacht Een grote kater, viel in een diep gat Geen trots meer het gras niet meer groen Ik dacht wat is dit toen kwam jij op mijn pad Door jou weet ik weer wat ik moet doen Altijd blijven lachen Altijd blijven gaan Al gaat het soms iets minder, de liefde blijft bestaan Er zijn soms van die dagen die je het liefst wil overslaan Maar zorg dat je blijft lachen dan kan jij de wereld aan Met jou zie ik weer waar het leven om draait Langzaam krijgt alles weer kleur Problemen, ellende zijn nu weggewaaid Jij trok mij weg uit die sleur Nu leef ik mijn leven zoals ik dat wil Met jou geniet ik het meest Jouw liefde, jouw warmte die maakt mij soms stil Maar geloof mij er wordt ook gefeest Altijd blijven lachen Altijd blijven gaan Al gaat het soms iets minder, de liefde blijft bestaan Er zijn soms van die dagen die je het liefst wil overslaan Maar zorg dat je blijft lachen dan kan jij de wereld aan Jalalalalalala Jalalalalalala Er zijn soms van die dagen die je het liefst wil overslaan Maar zorg dat je blijft lachen dan kan jij de wereld aan

Dame zet zichzelf enorm voor schut!

Pool woont al vijf jaar onder de grond

Met de Billen Bloot Britt Scholte kijk je op npo nl

3 juli 2018 hebben we mee mogen doen in de nieuwe videoclip van Wolter Kroes. De opnames waren in het Vondelpark in Amsterdam. We hebben daar echt een super leuke avond gehad met iedereen die er was. Wolter Kroes zelf is echt de liefste man die je je maar kan voorstellen. Hij heeft speciaal voor papa en mama nog PROOI gezongen ook omdat ze daarop getrouwd zijn.

Verder hebben we een heel leuk interview met hem mogen doen en al met al gewoon heel veel lol gehad tijdens de opnames.

De audio van onze vlog is wat minder goed omdat we alleen onze GoPro bij ons hadden en eigenlijk helemaal niet gerekend hadden op het maken van een vlog maar dat mocht dus wel, sterker nog, dat vonden ze juist allemaal hartstikke leuk!

Kijk ook naar de clip van Wolter Kroes op YouTube en doe hem ook volgen op alle bekende kanalen.

YouTube: https://www.youtube.com/user/MrWolterkroes1

VideoClip: https://www.youtube.com/watch?v=4eW1w6gTAV4

Instagram: https://www.instagram.com/wolter_kroes/

Facebook: https://www.facebook.com/wolter.kroes1/?ref=br_rs

Vergeet niet te abonneren en druk ook gelijk op het belletje zodat je nooit meer een vlog van ons mist en geef uiteraard een DUIMPJE OMHOOG!!!

Facebook: http://www.facebook.com/jaydahendjaiony/
Instagram: http://www.instagram.com/jaydah.djaionytwinmodels


Groetjes en –xXx- van ons!

Comments for video: