Wolter kroes Videoclip opnames

author Jaydah & Djaiony Patuel   2 нед. назад
196 views

13 Like   0 Dislike

Dame zet zichzelf enorm voor schut!

Wat is het liefste wat Kirsten ooit heeft gekregen? | Bijdehandjes | SBS6

Wat vindt Kirsten het mooist aan Julian? En wat is het allermooiste kado wat Kirsten ooit van Julian heeft gekregen? Jeroen vraagt de lovebirds het hemd van het lijf. Julian weet in ieder geval wel wie later later het huishouden gaat doen! Bekijk de volledige aflevering via: http://www.sbs6.nl/programmas/bijdehandjes // OVER BIJDEHANDJES // Elke vrijdag ontvangt Jeroen van Koningsbrugge de leukste en grappigste kinderen in zijn nieuwe show 'Bijdehandjes'. Zo stelt hij ze een aantal pittige vragen en neemt hij ze keihard in de maling. Bijdehandjes, vrijdag om 22:00 uur bij SBS6! WEBSITE : http://www.sbs6.nl/bijdehandjes FACEBOOK : https://www.facebook.com/sbs6.nl

De Ultieme Internetgekkie Compilatie

Ik ben inmiddels verhuisd naar een nieuw kanaal! Check mijn nieuwe kanaal ('Bramos') op: http://tinyurl.com/gl22vcj en abonneer :D!

Thijmen imiteert Britt aan tafel bij DWDD

Thijmen imiteert Britt aan tafel bij DWDD

Rattenparadijs? Afschaffen!

Rotterdam kampt al jaren met een rattenplaag. Een oplossing bleef uit, maar daar komt nu verandering in dankzij de introductie van het rattenparadijs. Een goed plan aldus bedenker Rini Biemans. De Rotterdammers zelf hebber daar echter een andere mening over...

3 juli 2018 hebben we mee mogen doen in de nieuwe videoclip van Wolter Kroes. De opnames waren in het Vondelpark in Amsterdam. We hebben daar echt een super leuke avond gehad met iedereen die er was. Wolter Kroes zelf is echt de liefste man die je je maar kan voorstellen. Hij heeft speciaal voor papa en mama nog PROOI gezongen ook omdat ze daarop getrouwd zijn.

Verder hebben we een heel leuk interview met hem mogen doen en al met al gewoon heel veel lol gehad tijdens de opnames.

De audio van onze vlog is wat minder goed omdat we alleen onze GoPro bij ons hadden en eigenlijk helemaal niet gerekend hadden op het maken van een vlog maar dat mocht dus wel, sterker nog, dat vonden ze juist allemaal hartstikke leuk!

Kijk ook naar de clip van Wolter Kroes op YouTube en doe hem ook volgen op alle bekende kanalen.

YouTube: https://www.youtube.com/user/MrWolterkroes1

VideoClip: https://www.youtube.com/watch?v=4eW1w6gTAV4

Instagram: https://www.instagram.com/wolter_kroes/

Facebook: https://www.facebook.com/wolter.kroes1/?ref=br_rs

Vergeet niet te abonneren en druk ook gelijk op het belletje zodat je nooit meer een vlog van ons mist en geef uiteraard een DUIMPJE OMHOOG!!!

Facebook: http://www.facebook.com/jaydahendjaiony/
Instagram: http://www.instagram.com/jaydah.djaionytwinmodels


Groetjes en –xXx- van ons!

Comments for video: