Narcis de la Barbulesti - Tatal Meu, Legenda Vie by DanielCameramanu 2018

author DanielCameramanu   3 мес. назад
108,484 views

925 Like   42 Dislike

Florin Salam - Daca o vedeti pe fata mea (Oficial Video) 2018

Toate drepturile rezervate Authentic Group Nu reposta videoclipurile!

STEFAN DE LA BARBULESTI - TATA MANA TI-O SARUT 2017 IN PRIMA AUDITIE █▬█ █ ▀█▀ manele noi 2017

Producator : AGN NEW SOUND NDP Pentru detalii si informatii sunati la +40760348109 Toate drepturile de autor sunt rezervate @ Nicu de la Plenita

Stefan De La Barbulesti - Ce inima ai mai tata (Muzica de ascultare) Live

Stefan De La Barbulesti - Ce inima ai mai tata (Muzica de ascultare) Live Pentru inregistrari live sunati la Producator : Cojocaru Cristian Tel. 0762 336 090 Toate Drepturile Rezervate. Asculta si distreazate bine si daca iti place da un like. Continutul muzical interpretat de Artist este de natură să aducă bucurie si voie bună în sufletul consumatorilor acestui gen muzical. Toate drepturile sunt rezervate Casei De Productie (VEXLUM S.R.L.) Utilizarea neautorizată a acestor materiale muzicale este strict interzisă. Nu copiati melodia ca vi se va sterge contul.

Florin Salam - Noaptea somnul nu mai vine [ Premiera ] Razvan Intim New Live 2018

Florin Salam - Noaptea somnul nu mai vine [ Premiera ] Razvan Intim New Live 2018 byDanielCameramanu Aceste materiale sunt o productie proprie DanielCameramanu Realizator : Daniel Cameramanu Website : www.danielcameramanu.com Facebook : facebook.com/danielcameramanu Nu reposta, daca iti place melodia dai un like si un Share pe Facebook !!! ATENTIE ! Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul DanielCameramanu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului ! Facebook : https://goo.gl/aJixqg ©® All rights reserved DanielCameramanu

ADRIAN LEUCUȚA(live)-DACĂ ÎNTÂMPLĂTOR ȚI SE FACE DOR(live)-2018

ADRIAN LEUCUȚA(live)-DACĂ ÎNTÂMPLĂTOR ȚI SE FACE DOR(live)-2018 (c) Adrian Leucuța 0754812882 (c) Kreative FotoVideo Oradea 0744204080 Aceste materiale video sunt o producție proprie Kreative FotoVideo Oradea. Nu copia și nu reposta materialul, dacă îți place videoclipul dai un like și un Share pe Facebook , ori îl adaugi la Favorite!!! ATENȚIE ! Nu copiați si repostați pe alte canale de youtube materiale de pe contul Kreative EMPIRE pentru că vor fi șterse și riscați închiderea contului.

Aceste materiale sunt o productie proprie DanielCameramanu

Realizator : Daniel Cameramanu
Website : www.danielcameramanu.com
Facebook : facebook.com/danielcameramanu

Nu reposta, daca iti place melodia dai un like si un Share pe Facebook !!!

ATENTIE !
Nu copiati si repostati pe alte canale de youtube materiale de pe contul DanielCameramanu pentru ca vor fi sterse si riscati inchiderea contului !

Facebook : https://goo.gl/aJixqg

©® All rights reserved DanielCameramanu

Comments for video: