Sillouette shoot

author Jaydah & Djaiony Patuel   2 мес. назад
134 views

12 Like   0 Dislike

ZOU JIJ VREEMDGAAN VOOR 50 EURO?! #ASOCIAALX AFL. 4 | Gewoon Doen

Wij vroegen aan meiden in Rotterdam of zij zouden vreemdgaan voor 50 euro.. Benieuwd? CHECKEN! https://www.instagram.com/denzeldongen https://www.facebook.com/gewoondoentv https://www.instagram.com/gewoondoen.tv

NK-Bommetje | Halve finale | Sterren Springen

http://www.sbs6.nl/sterrenspringen In Sterren Springen Op Zaterdag betreden bekende Nederlanders een nieuwe arena waar ze zich van hun beste kant laten zien: het zwembad. Daar strijden ze vanaf de duikplank tegen elkaar in het schoonspringen. Met een gestrekte salto of een dubbele schroef binnenwaarts; in dit spektakel doen de bekende waaghalzen er alles aan om de professionele jury en het publiek te imponeren.

De Baksteen Bart de Graaff

Wat zijn jouw LAATSTBEZOCHTE WEBSITES?! (DEN HAAG) AFL. 2 | Gewoon Doen

Abonneer je hier ↪ https://goo.gl/Y1QVjB en blijf elke week op de hoogte van onze interviews, pranks en (a)sociale experimenten! VOLG ONS! DENZEL: Instagram ↪ https://instagram.com/denzeldongen Snapchat ↪ denzeldongen XAVIER: Instagram ↪ https://instagram.com/xavierrb Snapchat ↪ xavierrb LIKE ons op Facebook! ↪ https://facebook.com/gewoondoenTV Abonneer je hier ↪ https://goo.gl/Y1QVjB en blijf elke week op de hoogte van onze interviews, pranks en (a)sociale experimenten!

Je meest gênante seksmoment?

Iedereen heeft wel eens iets gênants meegemaakt tijdens de seks. Waarom zou je niet meteen doorbijten en het aan de hele wereld vertellen? Seksperte Elien trok de straat op en vroeg naar jullie sappige en oh zo gênante verhaaltjes.

Op dinsdagavond 15 mei hebben we een super leuke en mooie shoot gehad op het strand van Kijkduin. De shoot was tijdens de zons ondergang en maakte het mogelijk om zo hele mooie sillouette foto´s te maken. De fotograaf had die ochtend een oproep geplaatst op Facebook en wij werden door haar uitgenodigd om hieraan mee te doen. Om 20:00 uur waren we aanwezig en om 20:30 uur zijn we met de shoot begonnen.

Het was een lange avond met een leuke afsluiting in strandtent 14 terwijl we de volgende dag weer vroeg op moesten maar het was wel super leuk om te doen. Nu wachten op het eindresultaat.

In deze vlog zie je alvast een impressie van de shoot en achter de schermen. Op onze facebook pagina en Instagram zie je het eindresultaat.

Fotograaf Mirjam Offeringa:

Facebook: https://www.facebook.com/MEOgraphy-134665843409801/?ref=bookmarks

Instagram: https://www.instagram.com/fotografiemirjam/

Website: http://www.meography.nl

Strandtent 14: https://www.facebook.com/strandtent14/?ref=br_rs

Vergeet niet te abonneren en druk ook gelijk op het belletje zodat je nooit meer een vlog van ons mist en geef uiteraard een DUIMPJE OMHOOG!!!

Facebook: http://www.facebook.com/jaydahendjaiony/
Instagram: http://www.instagram.com/jaydah.djaionytwinmodels


Groetjes en –xXx- van ons!

Comments for video: